Ναδάλ: Εξώφυλλο σε εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο

Δημήτρης Ντζάνης
 Ο Ναδάλ εξώφυλλο σε εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο
Ο Ράφαελ Ναδάλ κοσμεί το εξώφυλλο ειδικής εικονογραφημένης έκδοσης για τα παιδιά στην Ισπανία, που εξιστορεί την ιστορία του από τη νεαρή ηλικία μέχρι τη στιγμή που έγινε πρωταθλητής.

Ο Ράφαελ Ναδάλ για δύο σχεδόν δεκαετίες αποτελεί έμπνευση για τα παιδιά σε όλον τον κόσμο με τα επιτεύγματά του στα κορτ.

Ο Ισπανός σταρ, κάτοχος 22 τίτλων σε Grand Slam, τώρα επιλέχθηκε ως η επιλογή για το εξώφυλλο σε παιδικό βιβλίο. Συγκεκριμένα, ο Ναδάλ είναι το θέμα της τελευταίας έκδοσης της σειράς «Pequeño y Grande», («Μικρά και Μεγάλα»), μιας σειράς εικονογραφημένων ισπανόφωνων παιδικών βιβλίων που παρουσιάζουν διάσημα πρόσωπα ως παιδιά και πώς εκπλήρωσαν τα μεγάλα τους όνειρα.

Το βιβλίο προτείνεται για τις ηλικίες των 5 ετών και άνω, εξιστορεί το ταξίδι του Ναδάλ από την παιδική ηλικία μέχρι να γίνει πρωταθλητής, διδάσκοντας τις αξίες της αυτοπεποίθησης, της αποφασιστικότητας και της επιμονής.

Επίσης παρουσιάζει την ανθρώπινη πλευρά τού Ναδάλ, τον δείχνει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, να λέει πως κοιμάται με τος φως αναμμένο γιατί φοβάται το σκοτάδι, ενώ αναφέρεται και στη φιλανθρωπική και δοτική φύση του.

@Photo credits: Instagram albaeditorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα