Σάκκαρη: «Έλιωσε» στο γυμναστήριο και συνεχίζει στο ΤΑΤΟΪ Club

Δημήτρης Ντζάνης
Η Σάκκαρη «έλιωσε» στο γυμναστήριο και συνεχίζει στο ΤΑΤΟΪ Club
Η Μαρία Σάκκαρη κορυφώνει την προετοιμασία της στην Αθήνα εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου στην Αυστραλία.

Η pro season περίοδος για τη Μαρία Σάκκαρη συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς, με την 28χρονη παίκτρια να προετοιμάζεται για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Σάκκαρη περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο για το αναγκαίο πρόγραμμα ενδυνάμωσης δίπλα στον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Παράλληλα, από τις εγκαταστάσεις στο ΤΑΤΟΪ Club η Σάκκαρη συνεχίζει την προετοιμασία της επί κορτ, υπό την καθοδήγηση του τεχνικούς της Τομ Χιλ.

Δίπλα στον Βρετανό και στο τεχνικό επιτελείο της Σάκκαρη βρίσκονται ο 29χρονος Βέλγος τενίστας, Ζουλιέν Κανίνα, αλλά και ο 52χρονος Καταλανός, Σέρτζι Μπρουγκέρα, κάτοχος του Roland Garros (1993, 1994), που έχει συνεργαστεί προπονητικά με σπουδαία ονόματα, όπως ο Αλεκσάντερ Ζβέρεφ.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάκκαρη έγραψε «Top team, top pre season» και εξέφρασε την ανυπομονησία της για την έναρξη της σεζόν, με πρώτο σταθμό το Σίδνεϊ για το United Cup στις τελευταίες ημέρες του 2023.

@Photo credits: Instagram / Maria Sakkari

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα