Τένις: Η Χιλή κατεβαίνει στο United Cup με παππού, εγγονό και… δισέγγονο

Κώστας Ευθυμιάδης
O Νίκολας Τζάρι
Η πρώτη αντίπαλος της Ελλάδας στο United Cup, η Χιλή, κατεβαίνει με μία… οικογενειακή σύνθεση.

Το United Cup στο τένις ξεκινά την Πέμπτη κι έχει αρκετές ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μία από αυτές αφορά την Χιλή, πρώτη αντίπαλο της Ελλάδας στην διοργάνωση.

Η Ελλάδα και η Νορβηγία κατεβαίνουν με έντονο… οικογενειακό στοιχείο, αφού Στέφανος, Πέτρος και ο Απόστολος Τσιτσιπάς, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής μας ομάδας. Στη Νορβηγία, ο Κάσπερ Ρουντ θα έχει αρχηγό αποστολής τον πατέρα του, Κρίστιαν.

Στην Χιλή όμως αυτό που θα συμβεί είναι καταπληκτικό και ασυνήθιστο. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Χαϊμέ Φιλόλ, ο οποίος είναι ο… παππούς του πρώτου αντίπαλου του Τσιτσιπά, Νίκολας Τζάρι.

Πρώτη φορά θα βρεθούν στην ίδια ομάδα παππούς και εγγονός, ενώ μαζί τους θα είναι και το… δισέγγονο του Φιλόλ! Ο Τζάρι θα ταξιδέψει μαζί με την οικογένειά του, πράγμα που σημαίνει πως και ο 2 ετών γιος του θα είναι στο Σίδνεϊ. Ετσι, ο Φιλόλ θα έχει μαζί του και τον εγγονό, αλλά και το δισέγγονο μαζί του.

«Τι πιο ωραίο για να προμοτάρουμε το τένις; Μου ζήτησε να είμαι ο αρχηγός της ομάδας και δεν το σκέφτηκα. Είναι ωραίο να εκπροσωπείς της χώρα σου. Δε θυμάμαι να έχει γίνει ξανά, παππούς να αναλαμβάνει αρχηγός της ομάδας στον εγγονό. Θα έχω και το δισέγγονο μαζί μου οπότε θα του πετάξω μερικές μπάλες» ανέφερε ο Φιλόλ που θα δει τον εγγονό του, Ν. Τζάρι, να αντιμετωπίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα