O Αλκαράθ νίκησε τον Ναδάλ, τελικό με Σίνερ στο Six Kings Slam

Newsroom
O Αλκαράθ νίκησε τον Ναδάλ, τελικό με Σίνερ στο Six Kings Slam
Ο Κάρλος Αλκαράθ θα είναι ο αντίπαλος του Γιάνικ Σίνερ στον τελικό του Six Kings Slam, όπου θα δούμε και την τελευταία μονομαχία ανάμεσα στους Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

Ο Κάρλος Αλκαράθ νικώντας τον Ράφαελ Ναδάλ με 6-3, 6-3 έκλεισε ραντεβού με τον Γιάνικ Σίνερ το Σάββατο (19/10) στον αγώνα για την 1η θέση και τα έξι εκατομμύρια δολάρια στο τουρνουά επίδειξης Six Kings Slam στο Ριάντ.

Η μονομαχία ανάμεσα στους δύο Ισπανούς, ο Αλκαράθ ήταν ανώτερος από τον παίκτη ινδάλμά του. Παράλληλα, η νίκη του θα χαρίσει μια τελευταία συνάντηση στο κορτ ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς, που θα παίξουν για την 3η θέση.

Στο Six Kings Slam ο καθένας από τους έξι συμμετέχοντες έχει εγγυημένο ελάχιστο έπαθλο στο 1,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο νικητής θα πάρει το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του τένις, ένα ποσό έξι εκατομμυρίων δολαρίων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα