ATP Finals: Στο Παρίσι για να "τσεκάρουν" εισιτήρια Ρουντ και Σίνερ

Newsroom
ATP Finals: Στο Παρίσι για να "τσεκάρουν" εισιτήρια Ρουντ και Σίνερ
O Κάσπερ Ρουντ και ο Γιανίκ Σίνερ θα παλέψουν στο Paris Masters για τα δυο τελευταία εισιτήρια για το ATP Finals 2021.

Δυο εισιτήρια απομένουν για να συμπληρωθεί η οχτάδ στο ATP Finals που θα διεξαχθεί στο Τορίνο από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου.

Μετά και από το Vienna Open φαβορί για τις δυο τελευταίες θέσεις είναι ο Κάσπερ Ρουντ και ο Γιανίκ Σίνερ. Ο Νορβηγός είναι στο Νο7 του Race με 3105 βαθμούς και ο Ιταλός στο Νο8 με 3015.

Ακολουθεί στο Νο9 ο Χούμπερτ Χούρκατς με 2965 και στο Νο10 ο Κάμερον Νόρι με 2875.

Το Paris Masters δίνει αρκετούς βαθμούς στους τενίστες που θα φτάσουν μακριά και κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει και τον Χούρκατς από τη μάχη της πρόκρισης.

Μην ξεχνάμε ότι έφτασε σε ημιτελικό Wimbledon και κέρδισε το Miami Open 2021.

Φαβορί παραμένουν ο Σίνερ και ο Ρουντ. Ο Ιταλός θα παίξει στον 2ο γύρο του Paris Masters με τον Ερμπέρ ή τον Αλκαράθ και ο Νορβηγός με τον Μπούμπλικ ή τον Έβανς.

Ο Χούρκατς θα έχει αντίπαλο στον 2ο γύρο τον Πολ ή τον Στρουφ.

Εάν τα εισιτήρια δεν δοθούν μέσω του Paris Masters υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία και στο οπεν της Στοκχόλμης (6-13/11).

Θυμίζουμε στο ATP Finals 2021 έχουν προκριθεί οι: Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Ματέο Μπερετίνι.

@Photo credits: Twitter ATP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα