ATP Finals: Προπονήθηκαν στο Τορίνο οι Ρούμπλεφ-Χούρκατς (vid)

Newsroom
ATP Finals: Προπονήθηκαν στο Τορίνο οι Ρούμπλεφ-Χούρκατς (vid)
Έφτασαν στο Τορίνο για το ATP Finals (14-21/11) ο Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Χούμπερτ Χούρκατς. Συνεχίζει την προετοιμασία στη Γαλλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ξεκινήσει το ATP Finals.

Μετά από 11 χρόνια στο Λονδίνο "μετακόμισε" στο Τορίνο και θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 21/11 με την συμμετοχή των 8 κορυφαίων τενιστών του 2021.

Ήδη στην πόλη της Βορείου Ιταλίας έφτασαν ο Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Χούμπερτ Χούρκατς που προπονήθηκαν και την Πέμπτη αναμένονται και οι άλλοι έξι.

Ανάμεσα τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που από το Παρίσι ταξίδεψε στις εγκατατάσεις του Πατρίκ Μουράτογλου στην Νότια Γαλλία και συνεχίζει τις προπονήσεις αφού δείχνει να .εχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αγκώνα.

Εκτός από αυτούς τους τρεις (Ρούμπλεφ, Τσιτσιπάς, Χούρκαρτς) θα δούμε στο Τορίνο και τους Τζόκοβιτς, Ζβέρεφ, Μπερετίνι, Μεντβέντεφ και Ρουντ.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση.

@Photo credits: Twitter Tennis TV

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα