Ζβέρεφ: «Ο Μεντβέντεφ είναι ο ηγέτης της γενιάς μας»

Newsroom
Ζβέρεφ: «Ο Μεντβέντεφ είναι ο ηγέτης της γενιάς μας»
O Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά από τη νίκη του στο ATP Finals έδωσε το χρίσμα του ηγέτη της γενιάς του στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και αποκάλυψε πως θα παντρευτεί.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ολοκλήρωσε με μαγικό τρόπο για σπουδαία χρονιά στην οποία κατέκτησε και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Γερμανός που έκλεισε στο Νο3 κόσμου κέρδισε στο Τορίνο το Νο1 Νόβακ Τζόκοβιτς και το Νο2 Ντανίλ Μεντβέντεφ για να φτάσει στην κατάκτηση του ATP Finals.

Μετά από τον τελικό μίλησε για το καλύτερο φινάλε στη σεζόν και σημείωσε πως έχει ανάγκη διακοπές. Ευχαρίστησε το τιμ και μίλησε για τον πατέρα του που έχει πρόβλημα υγείας και δεν είναι δίπλα του.

Ακόμη αναφέρθηκε στη μέλλουσα σύζυγο του επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται σύντομα την εκλεκτη της καρδιάς του Σοφία Τομάλα.

Για τον αντίπαλο του στον τελικό τον Ντανίλ Μεντβέντεφ από τον οποίο είχε 5 σερί ήττες είπε το καλύτερο: «Ο Ντανίλ είναι ο ηγέτης της γενιάς μας. Είχα πέντε συνεχόμενες ήττες και με ... άφησε να κερδίσω ένα παιχνίδι».

Βάσει τίτλων ο Ζβέρεφ είναι πιο ψηλά από τον Μεντβέντεφ (19-13) αλλά ο Ρώσος είναι στο Νο2 και έχει Grand Slam που δεν έχει ο Γερμανός αλλά και άλλους 2 τελικούς σε Grand Slam (έναν ο Ζβέρεφ).

Το σίγουρο είναι ότι τόσο ο Μεντβέντεφ όσο και ο Ζβέρεφ δείχνουν ότι είναι ένα σκαλί πιο ψηλά από τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο Ρώσος είναι 25 ετών, ο Γερμανός είναι 24, ο Έλληνας είναι 23 ετών, o έτερος Ρώσος (Ρούμπλεφ) είναι στα 24 και ο Ιταλός είναι στα 25.

@Photo credits: Twitter ATP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα