ATP Finals: Πώς θα χωριστούν τα γκρουπ των αθλητών

Newsroom
ATP Finals: Πώς θα χωριστούν τα γκρουπ των αθλητών
Μετά το Παρίσι ξεκαθάρισαν και τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για την φάση των ομίλων του ATP Finals.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι οι δύο επικεφαλής στα γκρουπ του ATP Finals που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Τορίνο.

Μετά την απόσυρση του Κάρλος Αλκαράθ, ο Τσιτσιπάς πέρασε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ στο τέταρτο έμεινε τελικά ο Τζόκοβιτς, αφού έχασε τον τελικό στο Παρίσι από τον Ρούνε.

Το μόνο βέβαιο για τον Στέφανο είναι ότι με τον Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί στον όμιλο, ενώ όπως σχηματίστηκαν τα γκρουπ θα παίξει με έναν εκ των Ρουντ και Μεντβέντεφ, έναν από τους Αλιασίμ και Ρούμπλεφ και έναν από τους Τζόκοβιτς και Φριτζ.

Πρόκειται ένα «γεμάτο» τουρνουά που αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός του Αλκαράθ, τότε θα βλέπαμε ίσως το πιο πλήρες ATP Finals των τελευταίων ετών.

Ετσι όπως έχουν σχηματιστεί τα γκρουπ, μπορεί να δούμε μέχρι και μάχη… Μεντβέντεφ, Αλιασίμ και Τζόκοβιτς μαζί με Ναδάλ ή Τσιτσιπά.

Τα γκρουπ δυναμικότητας

  1. Ναδάλ, Τσιτσιπάς
  2. Ρουντ - Μεντβέντεφ
  3. Αλιασίμ - Ρούμπλεφ
  4. Τζόκοβιτς - Φριτζ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα