Τζόκοβιτς: Με άνεση στα ημιτελικά στο ATP Finals του Τορίνο

Newsroom
Τζόκοβιτς: Με άνεση στα ημιτελικά στο ATP Finals του Τορίνο
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε εύκολα και τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση στο ATP Finals.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφθασε στο ζητούμενο απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, μια ξεκούραστη νίκη, που ήρθε με 6-4, 6-1 σε 67 λεπτά και πρόκριση στα ημιτελικά στο ATP Finals στο Τορίνο.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, νίκησε και τον Ρούμπλεφ εξασφαλίζοντας πρώτος τη συνέχεια της πορείας του στη διοργάνωση από τον «κόκκινο» όμιλο.

Έφθασε στις 11 συνολικά προκρίσεις στην καριέρα του στo ATP Finals, αφήνοντας πίσω του τον Πιτ Σάμπρας, ενώ καλύτερη επίδοση έχουν μόνο οι Ρότζερ Φέντερερ (16) και Ιβάν Λεντλ (12).

Ο Τζόκοβιτς εκμεταλλευόμενος τη μοναδική ευκαιρία για break που είχε στο 10ο game, κατέκτησε το 1ο σετ με 6-4.

Μεγάλη μάχη έγινε στο 2ο game του 2ου σετ, με τον Τζόκοβιτς στο 2ο αβαντάζ να «σπάει» το σερβίς του Ρούμπλεφ, κάνοντας το 2-0 και απογητεύοντας τον Ρώσο. Με love game έφθασε στο 3-0 και από εκεί και πέρα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, κατέκτησε το σετ με 6-1. Ο Τζόκοβιτς τελείωσε τον αγώνα με 12 άσους, πέρασε το 81% από τα πρώτα service κερδίζοντας το 94% των πόντων (33/35).


H βαθμολογία στο «κόκκινο» γκρουπ

1.Τζόκοβιτς 2-0 (4-0)
2.Ρούμπλέφ 1-1 (2-3)
3.Μεντβέντεφ 0-1 (1-2)
4.Τσιτσιπάς 0-1 (0-2)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα