Την Πέμπτη μαθαίνει αντιπάλους ο Τσιτσιπάς στα ATP Finals

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Στέφανος Τστισιπάς στο Παρίσι
Την Πέμπτη θα γίνει στο Τορίνο η κλήρωση των ομίλων στα ATP Finals και ο Τσιτσιπάς θα μάθει τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων.

Το τελευταίο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς για το τένις πλησιάζει, τα ATP Finals που θα φιλοξενηθούν στην Pala Alpitour στο Τορίνο, ξεκινούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Οι οκτώ κορυφαίοι παίκτες στο race δίνουν ραντεβού στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε και ανάμεσά τους θα είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που για 5η διαδοχική χρονιά θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση.

Η κλήρωση των δύο ομίλων θα γίνει την Πέμπτη (9/11) στις 16:00 ώρα Ελλάδος, οπότε θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των τριών αγωνιστικών στη φάση των ομίλων.

Ήδη ο Γιάνικ Σίνερ είναι ο πρώτος που έφθασε στο Τορίνο τη Δευτέρα (6/11) και άρχισε τις προπονήσεις για την πρώτη του συμμετοχή στα ATP Finals.

Tην πρόκριση κατά σειρά με βάση το race πήραν οι: 1.Τζόκοβιτς, 2.Αλκαράθ, 3.Μενβτέντεφ, 4.Σίνερ, 5.Ρούμπλεφ, 6.Τσιτσιπάς, 7.Ζβέρεφ, 8.Ρούνε.
Ο Τζόκοβιτς θα είναι στον Α' Όμιλο και ο Αλκαράθ στον Β' Όμιλο.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα