Τσιτσιπάς: «Να γυρίσω πιο δυνατός την επόμενη σεζόν»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Στέφανος Τστισιπάς στο Παρίσι
Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την αποχώρησή του από τα ATP Finals και τη υπόσχεση έδωσε για το 2024.

Το 2023 ολοκληρώθηκε για τον Στέφανο Τσιτσιπά με τραυματισμό και αποχώρηση από τα WTA Finals στο Τορίνο. Ο 25χρονος παίκτης εξ αιτίας των προβλημάτων στη μέση αποχώρησε έπειτα από τρία γκέιμ στο παιχνίδι του με τον Χόλγκερ Ρούνε, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων, ολοκληρώνοντας άδοξα την παρουσία του στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά στη σεζόν.

Σε ανάρτησή του στο instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο τι έγινε στην πόλη της Ιταλίας και παράλληλα έδωσε την υπόσχεση να επιστρέψει πιο δυνατός το 2024.

«Η σεζόν μου έχει τελειώσει πολύ διαφορετικά από αυτό που ήλπιζα. Παρά τη σκληρή δουλειά που καταβάλαμε η ομάδα μου και εγώ για να είμαι σε φόρμα για τον σημερινό αγώνα και την υπόλοιπη εβδομάδα. Είμαι στεναχωρημένος που πρέπει να αποχωρήσω από τα @nittoatpfinals.

Αυτές οι προηγούμενες μέρες αγώνων και προπονήσεων περιλάμβαναν ενoχλήσεις στην πλάτη μου και αμέτρητες συζητήσεις με την ομάδα μου, αλλά ήθελα πολύ να βγω και να δώσω τα πάντα στο γήπεδο, κάτι που έκανα αφού έλαβα το "πράσινο" φως από την ιατρική μου ομάδα.

Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για αυτό το τουρνουά όλο το χρόνο. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Έχω δεσμευτεί να επιστρέψω πιο δυνατός την ερχόμενη σεζόν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξή σας φέτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα