ATP Finals: Το πρόγραμμα της τέταρτης ημέρας στο Τορίνο

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει
Η πρώτη κόντρα για Αλκαράθ και Ρούμπλεφ, μονομαχία Νο.18 για Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ στη σημερινή ημέρα στα ATP Finals.

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του «κόκκινου» ομίλου συνεχίζονται την Τετάρτη (15/11) τα ATP Finals στο Τορίνο. Μετά τα παιχνίδια της Δευτέρας (13/11) οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την αρχή στο πρόγραμμα της ημέρας θα κάνουν οι χαμένοι της 1ης αγωνιστικής, με τον Κάρλος Αλκαράθ να αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ στις 15:00.

Ο Αλκαράθ προέρχεται από την ήττα στο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ με 2-1, ενώ ο Ρούμπλεφ έχασε από τον Μεντβέντεφ με 2-0 σετ, αντίστοιχα.

Αυτόματα ο αγώνας τους αποκτά χαρακτήρα επιβίωσης στο διοργάνωση και το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Αλκαράθ και Ρούμπλεφ θα αναμετρηθούν για πρλωτη φορά στο tour.

Aντίθετα 17 φορές έχουν συναντηθεί οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που θα παίξουν στις 22:00, ώρα Ελλάδος. Το σκορ είναι στο 17-10 υπέρ του Μεντβέντεφ, που μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει με τον Ζβέρεφ μέσα στο 2023.

Σε επίπεδο ATP Finals έχουν αγωνιστεί ήδη τέσσερις φορές στο παρελθόν. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι από αυτά ο Ζβέρεφ επικράτησε με 6-4, 6-4 στον τελικό της διοργάνωσης στο Τορίνο, αν και στο ίδιο τουρνουά ο Μεντβέντεφ είχε επικρατήσει στη φάση των ομίλων με 2-1 σετ.


Το πρόγραμμα της Τετάρτης
15:30 Αλκαράθ-Ρούμπλεφ
22:00 Μεντβέντεφ-Ζβέρεφ

H βαθμολογία στον «κόκκινο» όμιλο

1.Μεντβέντεφ 1-0 (2-0)
2.Ζβέρεφ 1-0 (2-1)
3.Αλκαράθ 0-1 (1-2)
4.Ρούμπλεφ 0-1 (1-2)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα