Ο Χουρκάτζ έστειλε τον Σίνερ στα ημιτελικά των ATP Finals, σε κίνδυνο ο Τζόκοβιτς

Δημήτρης Ντζάνης
O Γιάνικ Σίνερ πανηγυρίζει
Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ κατακτώντας σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αυτόματα έστειλε τον Γιάνικ Σίνερ στα ημιτελικά των ATP Finals, το σενάριο πρόκρισης για τον Τζόκοβιτς

Ο Γιάνικ Σίνερ έγινε με τη βοήθεια του Χούμπερτ Χουρκάτζ ο πρώτος Ιταλός παίκτης που θα παίξει στα ημιτελικά των ΑTP Finals.

O Πολωνός, κατακτώντας το 2ο σετ κόντρα στον Νόβακ Tζόκοβιτς και ισοφαρίζοντας σε 1-1 (6-7, 6-4) αυτόματα εξασφάλισε την πρόκριση για τον Σίνερ στα ημιτελικά της διοργάνωσης στο Τορίνο.

Ο Σίνερ θα παίξει με τον Χόλγκερ Ρούνε το βράδυ της Πέμπτης (16/11, 22:00) στον τελευταίο αγώνα του «πράσινου» ομίλου και εκεί θα μάθει αν θα περάσει ως 1ος ή ως 2ος στα ημιτελικά.

Ο Τζόκοβιτς, στον αγώνα που είναι σε εξέλιξη, εφόσον νικήσει τον Χουρκάτζ με 2-1, για να περάσει στα ημιτελικά θα θέλει τη νίκη του Σίνερ επί του Ρούνε, σε αντίθετη περίπτωση ο κάτοχος του τίτλου θα αποκλειστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα