Ένας από τους πόντους της χρονιάς διά χειρός Χουρκάτς στο Χάλε

Δημήτρης Ντζάνης
Ένας από τους πόντους της χρονιάς διά χειρός Χουρκάτς στο Χάλε
Ο Χούμπερτ Χουρκάτς χάρισε ένα από τα highlight της σεζόν από το τουρνουά στο Χάλε

Ο Χούμπερτ Χουρκάτς μπορεί να μην προκρίθηκε στην προημιτελική φάση στο τουρνουά του Χάλε, όμως προσέφερε έναν από τους πόντους της χρονιάς.

Ο Πολωνός στον αγώνα του με τον Ολλανδό, Τάλον Γκρίκσπορ πέρασε με απίστευτη άνεση την μπάλα χτυπώντας την με τη ρακέτα ανάμεσα στα πόδια του.

Ο Γκρίκσπορ πήρε τη νίκη με 6-3, 1-6, 7-6(8) και για την είσοδο στα ημιτελικά θα παίξει με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος στο δικό του αγώνα νίκησε τον Γερμανό, Γιάνικ Χάφμαν με 7-6(6), 6-3.

Μεγάλο ματς με ιταλικό χρώμα και τον Γιάνικ Σίνερ να επικρατεί κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο με 6-7(4), 6-4, 6-4. Στα προημιτελικά θα συναντήσει τον Αλεκσάντερ Μπούμπλικ, που με τη σειρά του απέκλεισε τον Γιαν - Λέναρντ Στρουφ με 6-3, 6-7(4), 6-3.

Με άνεση ο Αλκαράθ στο Λονδίνο

Στο Cinch Championships στο Queen's του Λονδίνου ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε με άνεση τον Γίρι Λεχέτσκα με 6-2, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά στο 500άρι τουρνουά.

Εκεί θα παίξει με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Βούλγαρο να νικά τον Φρανσίσκο Σερούντολο με 6-3, 7-5. Τέλος, ο Αντριάν Μαναρινό απέκλεισε τον Τέιλορ Φριτζ με 6-4, 7-6(7) και ο Άλεξ ντε Μινόρ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-2, 6-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα