Ο Αλκαράθ συνεχίζει στο Λονδίνο, πλησιάζοντας στην επιστροφή του στο Νο.1

Δημήτρης Ντζάνης
O Κάρλος Αλκαράθ σε μπάκχαντ στο γρασίδι
Ο Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκε στα ημιτελικά στο Queen's Championships του Λονδίνου και απέχει δύο νίκες από την επιστροφή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Κάρλος Αλκαράθ συνεχίζει τη νικηφόρα του πορεία στο Queen's Championships. Ο Ισπανός νίκησε τον Γκριγκορ Ντιμιτρόφ με 6-4, 6-4 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά.

Θα είναι ο πρώτος του ημιτελικός στο γρασίδι, με τον Αλκαράθ να διεκδικεί τον τίτλο, που θα του επιτρέψει να ξεπεράσει για μια ακόμα φορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αντίπαλός του στον ημιτελικό του Σαββάτου (24/6) θα είναι ο Σεμπάστιαν Κόρντα, καθώς ο Αμερικανός νίκησε τον Κάμερον Νόρι με 6-4, 7-6(1).

Στον άλλον ημιτελικό θα ο Χόλγκερ Ρούνε θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο Ρούνε πήρε την πρόκριση απέναντι στον Λορέντζο Μουζέτι με 6-4, 7-5. Με τη σειρά του ο Ντε Μινόρ νίκησε τον Αντριάν Μαναρινό με 6-4, 4-6, 6-4. Στην περίπτωση που ο Ρούνε κατακτήσει τον τίτλο θα περάσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αποκλεισμός για Μεντβέντεφ στο Χάλε

Εκτός συνέχειας και από το τουρνουά στο Χάλε για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που ηττήθηκε από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ με 7-5, 7-6(3).

Ο Ισπανός στα ημιτελικά το Σάββατο (24/6) θα παίξει με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, που με τη σειρά του νίκησε τον Τάλον Γκρίκσπορ με 3-6, 6-3, 6-4.

Ο Αλεκσάντερ Ζβέρεφ ανεβάζει ρυθμούς, καθώς νικώντας τον Νίκολας Τζάρι με 7-5, 6-3 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Θα συναντήσει τον Αλεκσάντερ Μπούμπλικ, που προηγήθηκε του Γιάνικ Σίνερ με 7-5, 2-0 πριν ο Ιταλός αποχωρήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα