Πρώτος τίτλος για Αλκαράθ στο γρασίδι και επιστροφή στο Νο.1

Ο Κάρλος Αλκαράθ κατέκτησε τον τίτλο στο Queen's Championships του Λονδίνου
Ο Κάρλος Αλκαράθ κατέκτησε τον τίτλο στο Queen's Championships του Λονδίνου, έφθασε στους 11 στην καριέρα του και παράλληλα επέστρεψε στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Κάρλος Αλκαράθ τελείωσε με επιτυχία τη δουλειά στο Λονδίνο και το Queen's Championships, ο 20χρονος Ισπανός νικώντας τον Άλεξ Ντε Μινόρ με 6-4, 6-4 κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και παράλληλα από τη Δευτέρα (26/6) θα είναι ξανά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ρίχνοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Αλκαράθ μερικές ημέρες πριν από το Wimbledon, έφθασε στον 5ο τίτλο του μέσα στο 2023 και στον 11ο της καριέρας του.

Απέναντι στον Ντε Μινόρ ο Αλκαράθ «έσβησε» τα πρώτα break points στον τελικό, στο 8ο game και ισοφάρισε σε 4-4. Αμέσως μετά ο Ισπανός πέτυχε το break το break για να περάσει με 5-4 και να κλείσει το σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ ο Αλκαράθ διατήρησε το σερβίς του έκανε το break στο 5ο game (3-2) και διατήρησε τον έλεγχο έως το τέλος, για να φθάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4, εξασφαλίζοντας τον τίτλο σε μία ώρα και 39 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα