Ο Αλκαράθ επιβίωσε σε θρίλερ με Χουρκάτζ, στην 8αδα ο Μονφίς (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει στο Τορόντο
Αφού έχασε δύο match points στο 5-2 του τρίτου σετ, ο Κάρλος Αλκαράθ χρειάστηκε το tie break για να αποκλείσει τον Χουμπέρτ Χουρκάτζ.

Από τον παράδεισο στην κόλαση και πίσω πάλι στον παράδεισο ο Κάρλος Αλκαράθ, σε ένα τρομερό ματς (λόγω εξέλιξης) με τον Χουμπέρτ Χουρκάτζ στο Τορόντο.

Ο Ισπανός χρειάστηκε τρία σετ για να πάρει την πρόκριση, αλλά κυρίως να καλύψει το σοκ των δύο χαμένων match points στο 5-2 του τρίτου σετ, το οποίο ο Πολωνός έστειλε στο
Tie-break!

Ο Καρλίτος ζορίστηκε να πετύχει την 14η διαδοχική του νίκη στο tour, επικρατώντας τελικά με 3-6, 7-6 (2), 7-6 (3), για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Με ένα break ο Χουρκάτζ πήρε το σετ με 6-3, ενώ έκανε και break στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Δεν κατάφερε να το κρατήσει ωστόσο και το σετ οδηγήθηκε στο tie break το οποίο ο Ισπανός πήρε με 7-2.

Στο τρίτο από το 5-2 και τα δύο match point, είδε τον Πολωνό να επιστρέφει, να του σπάει δύο φορές το σερβίς και να οδηγεί το σετ ξανά στο tie break όπου τελικά ο Αλκαράθ προηγήθηκε με 6-1, για να το πάρει τελικά με 7-3.

Επόμενος αντίπαλος απόψε, λίγο γύρω στα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος, ο Τόμι Πολ ο οποίος επικράτησε εύκολα του Μάρκος Τζιρόν με 6-3, 6-2.

Ο Αλκαράθ μετρά πλέον ρεκόρ 49-4 στην φετινή σεζόν.

Συνεχίζει ο Μονφίς στην 8αδα

Ο Γκαέλ Μονφίς μετά τον Τσιτσιπά απέκλεισε και τον Αλεκσάνταρ Βούκιτς με 6-4, 6-4 και να παίξει στα προημιτελικά με αντίπαλο τον Γιάνικ Σίνερ (πέρασε άνευ αγώνα καθώς αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Αντι Μάρεϊ). Θα είναι ο πρώτος του προημιτελικός σε Masters έπειτα από δύο χρόνια!

Στον επόμενο γύρο και ο Αλεξ Ντε Μινόρ που απέκλεισε τον Φριτζ ( 7-6 (7), 4-6, 6-1) και περιμένει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος νωρίτερα είχε κερδίσει τον Λορένζο Μουζέτι με 6-4, 6-4.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

19:30 ΜακΝτόναλντ - Νταβίντοβιτς Φοκίνα
21:30 Ντε Μινόρ - Μεντβέντεφ
23:30 Αλκαράθ - Πολ
01:30 Μονφίς - Σίνερ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα