Ανατροπή από Ριμπάκινα, συνεχίζουν και οι Σβιόντεκ, Γκοφ στο Μόντρεαλ

Δημήτρης Ντζάνης
Elena Rybakina
Οι Ριμπάκινα, Σβιόντεκ, Γκοφ και Πεγκούλα εξασφάλισαν την παρουσία τους στη φάση των «16» στο Masters του Μόντρεαλ.

Η Έλενα Ριμπάκινα χρειάστηκε να παίξει τρίτο σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας, Τζένιφερ Μπρέιντι (Νο.561) και να περάσει στη φάση των «16» στο Masters του Μόντρεαλ, επικράτησε με 6-7(3), 7-6(5), 6-3 και πέρασε στον 3ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλόαν Στέφενς.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό η Ίγκα Σβιόντεκ νίκησε την Καρολίνα Πλίσκοβα με 7-6(6), 6-2 και στον επόμενο γύρο θα παίξει την Καρολίνα Μουτσόβα. Η νικήτρια στα προημιτελικά μπορεί να βρει αντίπαλο τη Μαρία Σάκκκαρη.

Η Τζέσικα Πεγκούλα επικρατώντας της Γιούλια Πουντίτσεβα με 6-4, 6-4 θα συναντήσει την Ιταλίδα, Τζασμίν Παολίνι, ενώ η Κόκο Γκοφ μετά τη νίκη της επί της Κέιτι Μπούτλερ με 6-2, 6-2 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η Τσέχα πρωταθλήτρια στο Wimbledon νίκησε με 6-2, 7-5 την Καρολίν Βοζνιάκι που επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από τρία και πλέον χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα