Στα χέρια του Τσιτσιπά να κρατήσει το Νο4 εν όψει US Open

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Χόλγκερ Ρούνε αποσύρθηκε τραυματίας από το παιχνίδι με τον ΜακΝτόναλντ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δύο νίκες θα κρατήσει το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ιδανικά έχουν κυλήσει όλα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη μάχη για το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη, που έχει τεράστια σημασία στην κλήρωση του US Open.

Οι τέσσερις βασικοί αντίπαλοί του γι’ αυτή την θέση, είναι ήδη εκτός συνέχειας στο Σινσινάτι, καθώς τα ξημερώματα ο Χόλγκερ Ρούνε αποσύρθηκε στις αρχές του δεύτερου σετ με τον ΜακΝτόναλτ, με πρόβλημα τραυματισμού!

Ηδη είχαν αποκλειστεί Ρούμπλεφ, Ρουντ και Σίνερ και πλέον είναι στα χέρια του Στέφανου η κατάσταση. Ο Τσιτσιπάς για να κρατήσει το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσει ξανά στον τελικό για να υπερασπιστεί τους 600 πόντους που είχε κατακτήσει πέρυσι, αλλά απλά να σημειώσει δύο νίκες και να φτάσει στα ημιτελικά!

Σήμερα είναι το πιο κρίσιμο ματς με τον Χουρκάτζ, καθώς αν τον κερδίσει, στα προημιτελικά έχει σαφώς πιο βατό αντίπαλο (Ποπίριν ή Ρουσουβουόρι). Αν κάνει το 2 στα 2, θα πάρει συνολικά 270 πόντους και θα φτάσει στην live βαθμολογία τους 4.850, την ώρα που ο Ρούνε (κατέχει το Νο4 στην live βαθμολογία, αλλά έχει αποκλειστεί) έχει 4.790.

Ολα λοιπόν θα κριθούν από την ρακέτα του Στέφανου…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα