Οι Τσιτσιπάς και Χάας αποκλείστηκαν στο διπλό στη Σαγκάη

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνιζόμενος στο διπλό στη Σαγκάη
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρόμπιν Χάας είδαν η πορεία τους να σταματά στην προημιτελική φάση του διπλού στο Masters της Σαγκάης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρόμπιν Χάας δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην πορεία τους στο διπλό ανδρών στο Masters της Σαγκάης, γνωρίζοντας την ήττα στα προημιτελικά από τους Μαρσέλ Γκρανογιέρ (Ισπανία) και Οράσιο Ζεμπάλος (Αργεντινή) με 7-6(2), 6-4.

Στο 1ο σετ τα δύο ζευγάρια διατήρησαν το σερβίς τους και όλα κρίθηκαν στο tie break, με τους Γκρανογιέρ και Ζεμπάλος να επικρατούν με άνεση και να κατακτούν το σετ με 7-6(2).

Στο 2ο σετ ένα break στο 2ο game έδωσε τη δυνατότητα στους Γκρανογιέρ και Ζεμπάλος να προηγηθούν με 3-0 και να φθάσουν στο 6-3 και στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι Τσιτσιπάς είχαν μια αρκετά καλή συνεργασία στο διπλό, πετυχαίνοντας δύο νίκες, όμως δεν τα κατάφεραν απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει από την Κίνα στην Ευρώπη και για την indoor περίοδο αγώνων, με πρώτη στάση το 250άρι τουρνουά στην Αμβέρσα, που αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα