Προκρίσεις για Μεντβέντεφ, Σίνερ και Ζβέρεφ στη Βιέννη

Δημήτρης Ντζάνης
O Ντανίλ Μεντβέντεφ
Οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Γιάνικ Σίνερ και Αλεκσάντερ Σβέρεφ εξασφάλισαν την παρουσία τους στον 2ο γύρο στο 500άρι τουρνουά της Βιέννης.

Τα φαβορί δικαιολόγησαν τον τίτλο τους και συνεχίζουν στον 2ο γύρο στο 500άρι Erste Bank Open της Βιέννης.

O κάτοχος του τίτλου Ντανίλ Μεντβέντεφ νίκησε τον Αρτούρ Φις με 6-4, 6-2 και πέρασε στη φάση των «16», εκεί ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και ο νικητής στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ, που με τη σειρά του απέκλεισε τον Γίρι Λεχέτσκα με 6-3, 6-3.

Ο Γιάνικ Σίνερ δυσκολεύτηκε για να αποκλείσει τον Μπεν Σέλτον με 7-6(2), 7-5 και ο Ιταλός στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Λορέντζο Σονέγκο.

Πρόκριση και για τον Αλεξάντερ Σβέρεφ, με τον Γερμανό να νικά τον Κάμερον Νόρι με 6-2, 6-4 και να και να περνά στα προημιτελικά, όπου περιμένει τον αντίπαλό του από τη συνάντηση του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Ματέο Αρνάλντι, που θα παίξουν την Πέμπτη (26/10) και θα ανοίξουν το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο (12:45).

Τέλος, ο Γκαέλ Μονφίς νικώντας τον Ντάνιελ Αλτμάιερ με 6-4, 6-4 έκλεισε ραντεβού στον 2ο γύρο με τον Φράνσις Τιάφο.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα