O Σαφιούλιν πέταξε εκτός Παρισιού τον Αλκαράθ!

Κώστας Ευθυμιάδης
O Ρομάν Σαφιούλιν πανηγυρίζει
Τεράστια έκπληξη στο τελευταίο Masters της χρονιάς, με τον Ρομάν Σαφιούλιν να κερδίζει 2-0 σετ και μάλιστα εύκολα, τον Κάρλος Αλκαράθ!

Ο Σαφιούλιν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κακή εμφάνιση του Νο2 στον κόσμο και πέρασε στον τρίτο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ.

Ο Αλκαράθ αποδείχθηκε ανέτοιμος και έχασε με 6-3, 6-4, κάτι που σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, εξασφαλίζει στον Νόβακ Τζόκοβιτς το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, στο τέλος της χρονιάς.

Στον γύρο των «16» εκτός του Σαφιούλιν πέρασε και ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος επικράτησε του Νισιόκα με 6-4, 6-3, καθώς και οι Γκρίκσπουρ (6-2, 6-2 τον Φοκίνα) και Μπούμπλικ (7-6, 7-6 τον Τζάρι).

Επίσης, ο Τέιλορ Φριτζ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στη κοιλιακή χώρα, πράγμα που σημαίνει ότι ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στο ATP Finals.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα