Αλκαράθ: «Δεν νιώθω καλά με το παιχνίδι μου»

Ο Κάρλος Αλκαράθ σκυμμένος λόγω τραυματισμού
Προβληματισμένος λίγο πριν το ATP Finals o Κάρλος Αλκαράθ με το επίπεδο του τένις του.

Ο πρόωρος αποκλεισμός για τον Κάρλος Αλκαράθ στο Παρίσι, δεν ήταν κάτι που τον ανησύχησε και τόσο. Αυτό που απασχολεί τον Ισπανό τενίστα, είναι το επίπεδο του παιχνιδιού του, καθώς όπως τόνισε, δεν ήταν αυτό που έχει συνηθίσει.

Αν και προέρχεται από αρκετούς μικροτραυματισμούς, παραδέχτηκε πως δεν ήταν αυτός ο λόγος που αποκλείστηκε από τον Σαφιούλιν.

«Καμία σχέση, δεν έχει να κάνει με αυτό, απλά δεν αισθανόμουν καλά στο court. Έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω, πολλά πράγματα να δουλέψω στην προπόνηση. Δεν νιώθω καλά το παιχνίδι μου, δεν κινούμαι καλά. Θεωρώ πως έχω την ποιότητα που θέλω στα χτυπήματά μου, αλλά σωματικά, στην κίνησή μου, χρειάζομαι πολλή βελτίωση» ίπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός, που φαίνεται να έχει βγάλει και κόπωση.

«Η σεζόν είναι μεγάλη σε διάρκεια και πιθανώς αυτό να επηρεάζει το παιχνίδι μου εδώ, δεν ξέρω. Αυτό το τουρνουά έχει πάντα εκπλήξεις, ίσως είναι επειδή γίνεται στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να βρω τρόπο στο μέλλον για να διατηρούμαι καλά έως και αυτό το σημείο της σεζόν» σχολίασε ο Αλκαράθ, που αναφέρθηκε και στο ATP Finals.

«Έχω χρόνο για το ATP Finals, έχω αρκετές ημέρες για να προπονηθώ και να ανεβώ στο επίπεδο που θέλω να είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή για το ATP Finals. Χρειάζομαι λίγο χρόνο μετά από μια ήττα για να σκεφτώ την επόμενη μέρα. Αλλά προφανώς υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να αρχίσει το ATP Finals».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα