Miami Open: Τενίστας πέταξε τη ρακέτα και το ball boy γλίτωσε από θαύμα

Δημήτρης Μύτικας
mensik_miami_open
Ένα αδιανόητο στιγμιότυπο έλαβε χώρα στον αγώνα Μένσικ - Κλέιν, με τον πρώτο να εκτοξεύει την ρακέτα του στον πάγκο και το ball bay να γλιτώνει από θαύμα.

Σε μία ανεξήγητη ενέργεια προέβη ο Γιάκουμπ Μένσικ, στην αναμέτρηση του κόντρα στον Λούκας Κλέιν για την προκριματική φάση του Miami Open, με τον Τσέχο να χάνει το πρώτο σετ και να πετάει τη ρακέτα του στον πάγκο βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ενός ball boy.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο σετ του αγώνα οδηγήθηκε στο tie break. O Τσέχος είχε τις μπάλες στα χέρια, όντας πίσω στο σκορ με 7-6. Ο Σλοβάκος πραγματοποίησε mini break και έκλεισε το σετ. Αυτό εξαγρίωσε τον Μένσικ, ο οποίος πέταξε την ρακέτα του προς τον πάγκο.

Παραδόξως ο αγώνας συνεχίστηκε, με τον Κλέιν να παίρνει τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στις αναμετρήσεις του κυρίως ταμπλό. Εκεί, ο Σλοβάκος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Αλεξ Μίκελσεν για μία θέση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο Μένσικ πετάει τη ρακέτα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα