Προκρίσεις για Τζόκοβιτς και Σίνερ στο Μόντε Κάρλο

Δημήτρης Ντζάνης
gettyimages_djokovic_monte_carlo24
Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιάνικ Σίνερ πέρασαν στα προημιτελικά του Masters στο Μόντε Κάρλο, ο Χόλγκερ Ρούνε πήρε το ντέρμπι από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Γιάνικ Σίνερ εξασφάλισαν την παρουσία τους στην προημιτελική φάση της Παρασκευής (12/4) στο Masters του Μόντε Κάρλο.

Ο Τζόκοβιτς επικράτησε του Λορέντσο Μουζέτι με 7-5, 6-3 και προκρίθηκε στην οκτάδα του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ. Ο Αυστραλός, νίκησε τον συμπατριώτη του Αλεξέι Ποπίριν με 6-3, 6-4.

Πιο εύκολο έκανε το έργο του, ο Γιάνικ Σίνερ με τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, επικρατώντας με 6-4, 6-2.

Ο Ιταλός, που μετρά ήδη τρεις τίτλους μέσα στη χρονιά (Australian Open, Ρότερνταμ, Miami Open), στον δρόμο για τον ημιτελικό θα παίξει με τον Χόλγκερ Ρούνε.

 

Ο Δανός σε ένα μεγάλο ντέρμπι νίκησε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 7-6(9), 3-6, 7-6(2) ύστερα από μονομαχία τριών ωρών και 30 λεπτών. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ή τον Χατσάνοφ στα ημιτελικά.

Στην οκτάδα θα είναι και ο Κάσπερ Ρουντ, με τον Νορβηγό να ξεπερνά το εμπόδιο του Χουμπέρ Χουρκάζ με 6-4, 6-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα