Ο Ρούμπλεφ έκλεισε θέση στον τελικό στο Masters της Μαδρίτης

rublev_madrid24
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ νικώντας τον Τέιλοφ Φριτζ με 2-0 εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό στο χωμάτινο Masters της Μαδρίτης.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης, που θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα (5/5). Ο 26χρονος Ρώσος νικώντας τον Τέιλορ Φριτζ με 6-4, 6-3 πήρε την πρόκριση στον τελικό και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το άλλο ημιτελικό ζευγάρι ανάμεσα στους Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και Γίρι Λεχέτσκα.

Ο Ρούμπλεφ θα διεκδικήσει τον 16ο τίτλο της καριέρας του, 2ο μέσα στo 2024, αλλά και 2ο σε Masters μετά την περσινή του νίκη στο Μόντε Κάρλο.

Παράλληλα ο Ρούμπλεφ με την πορεία του στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.7 κι αν γίνει πρωταθλητής θα περάσει και τον Κάσπερ Ρουντ στο Νο.6

Ο ημιτελικός άρχισε με break από τον Φριτζ σε game διάρκειας 15 λεπτών. Ο Ρούμπλεφ το πήρε άμεσα πίσω (1-1), διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 5-4 και με love game έβγαλε break, κλείνοντας το σετ με 6-4. Ο Ρούμπλεφ πέτυχε αποφασιστικό break για το 4-2 στο 2o σετ και με άνεση έφθασε στο 6-3 και στην πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα