Τσιτσιπάς: Έμαθε αντίπαλο στο μονό, ξεκινά με διπλό στη Ρώμη

tsitsipas_hls
Ο Γερμανός Γιάν-Λέναρντ Στρουφ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Masters της Ρώμης, πρεμιέρα στο διπλό για τον Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Tσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο Masters της Ρώμης, θα είναι ο Γερμανός Γιάν-Λέναρντ Στρουφ, σε αγώνα για τον 2ο γύρο, που θα γίνει το Σάββατο (`11/5).

Ο Στρουφ το βράδυ της Πέμπτης (9/5) νίκησε τον Αργεντινό, Πέδρο Κατσίν με 6-4, 6-4 για να βρεθεί στον δρόμο του Τσιτσιπά. Θα είναι η 7η φορά που οι δυο παίκτες θα αναμετρηθούν στο tour, με το σκορ να είναι στο 3-3.

Η τελευταία τους συνάντηση έγινε πέρυσι στο Masters της Μαδρίτης, με τον Στρουφ να επικρατεί με 2-1 σετ και να περνά στα προημιτελικά. Ο Τσιτσιπάς νίκησε για τελευταία φορά στη Βιέννη, το 2020, επίσης στα τρία σετ.

Στο μεταξύ ο Τσιτσιπάς ανοίγει την παρουσία του στο τουρνουά από το διπλό. Με συμπαίκτη τον Ολλανδό, Ρόμπιν Χάασε θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τους Γουέσλεϊ Κουλχόφ (Ολλανδία) / Νίκολα Μέτκιτς (Κροατία), σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (10/5, 12:00) στο court 2.

 

ATP Τελευταία Νέα