O Ναδάλ νίκησε τον... Μποργκ στο Μπάσταντ

Δημήτρης Ντζάνης
O Ραφάελ Ναδάλ
Ο Ράφαελ Ναδάλ νίκησε τον Λίο Μποργκ, γιο του θρυλικού Μπγιορν Μποργκ με 2-0 στο χωμάτινο τουρνουά στο Μπάσταντ της Σουηδίας.

Ο Ράφαελ Ναδάλ άρχισε επιτυχημένα την παρουσία του στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά στο Μπάσταντ της Σουηδίας, με αντίπαλο έναν παίκτη που φέρει όνομα βαρύ στην ιστορία του αθλήματος.

Ο 38χρονος Ισπανός νίκησε τον Λίο Μποργκ, γιο του θρυλικού Μπγιορν Μποργκ, με 6-3, 6-4 για την πρόκριση στη φάση των «16» στο τουρνουά.

Ο 21χρονος Λίο Μποργκ, Νο.461 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τον Ναδάλ, που παίζει με wild card στο τουρνουά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στο τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνει στα γήπεδα του Roland Garros.

Ο Ναδάλ με break προηγήθηκε 3-1 και στη συνέχεια 5-2, κατακτώντας με love game το 1ο σετ με 6-3. Με break στο εναρκτήριο game του 2ου σετ, ο Ναδάλ απέκτησε προβάσισμα με 2-0, 3-1 και διατηρώντας το σερβίς του έφθασε στο 6-4 και στην τελική επικράτηση.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ναδάλ θα είναι ο Βρετανός, Κάμερον Νόρι, που νίκησε τον Σλοβάκο, Τζόζεφ Κόβαλικ με 7-6(4), 6-4.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα