Τσιτσιπάς: Πρόκριση μαζί με τον Πέτρο στο Γκστάαντ

Newsroom
tsitsipas_stefanos_petros
Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του διπλού ανδρών στο χωμάτινο τουρνουά στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς εξσφάλισαν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του διπλού ανδρών στο τουρνουά τού Γκστάαντ, επικρατώντας των Νίκολας Μπαριέντος (Κολομβία), Λουκ Τζόνσον (Μ. Βρετανία) με 3-6, 6-4, 14-12.

Το χωμάτινο τουρνουά στο Γκστάαντ της Ελβετίας αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρισιού, όπου οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν στο διπλό ανδρών.


Στο 1ο σετ οι Μπαριέντος/Τζόνσον με break έκαναν το 2-1, διατήρησαν προβάδισμα 3-1, 4-2 και με νέο break ξέφυγαν με 5-2, κατακτώντας το 1ο σετ με 6-3.΄ Τα αδέλφια Τσιτσιπά πετυχαίνοντας το πρώτο τους break, προσπέρασαν με 3-2, προηγήθηκαν με 4-2, 5-3 για να κατακτήσουν το σετ με 6-4.

Μάχη έγινε στο super tie break, εκεί τα αδέλφια Τσιτσιπά προηγήθηκαν με 7-5 και 8-7 και στη συνέχεια άρχισε ένα γαϊτανάκι χαμένων match point: Οι Μπαριέντος/Τζόνσον έφθασαν πρώτοι στο 9-8, τα αδέλφια Τσιτσιπά πέταξαν τη δική τους ευκαιρία στο 10-9, έσωσαν άλλα δύο των αντιπάλων τους (11-10, 12-11), προσπέρασαν με 13-12 και τελείωσαν τη διαδικασία με 14-12, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα προημιτελικά.

Εκεί το έργο τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, με αντιπάλους τον Γερμανό, Αντρέ Μπέγκερμαν και τον Ρουμάνο, Βίκτορ Κορνέα οι οποίοι είναι Νο.8 στο ταμπλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα