Ο Καλίς έβγαλε τον πόντο της χρονιάς στο Γκστάαντ

Ο Καλίς έβγαλε τον πόντο της χρονιάς στο Γκστάαντ
Ο Κοντόν Χαλίς χάρισε μια απίθανη φάση στον αγώνα του με τον Γκουστάβο Χέιντε για τα προημιτελικά στο τουρνουά στο Γκστάαντ.

Μια σπάνια φάση πρόσφερε ο Κοντόν Χαλίς στον αγώνα του με τον Βραλιάνο, Γκουστάβο Χέιντε για τα προημιτελικά στο 250άρι τοουρνουά στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Ο 27χρονος Γάλλος στο 5ο game του 1ου σετ, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε πεσμένος στο χώμα, όμως είδε την μπάλα να στρώνεται ιδανικά μπροστά του και έστω κι έτσι έβγαλε τέτοιο χτύπημα με το forehand, που υποχρέωσε τον αντίπαλό του να έχει άστοχη επιστροφή.

Είναι ο πρώτος προημιτελικός της ημέρας στο τουρνουά με τον Χαλίς να παίρνει την πρόκριση με 6-1, 7-5 και να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τον αγώνα που ακολουθεί ανάμεσα στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί. Γύρω στις 16:00 ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα