Πρεμιέρα με μονό και διπλό ο Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι

Newsroom
tsitsipas_usa_
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το απόγευμα της Τετάρτης αντιμετωπίζει τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ στο μονό και προς το τέλος της ημέρας θα παίξει και στο διπλό στο Masters του Σινσινάτι.

O Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα σε δύο ταμπλό την Τετάρτη (14/8) στο Masters του Σινσινάτι.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος τενίστας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο απλό ανδρών αντιμετωπίζοντας τον Γερμανό, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ σε αγώνα για τον 1ο γύρο.

Το παιχνίδι θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο και θα ξεκινήσει στις 18.00, ώρα Ελλάδας.

Θα είναι η 9η συνάντηση των εννέα παικτών, με το σκορ να βρίσκεται στο 4-4. Οι δυο τελευταίες αναμετρήσεις τους να έχουν γίνει μέσα στο 2024, με τον Τσιτσιπά να νικά για τον 1ο γύρο στο Masters της Ρώμης με 2-1 σετ και τον Στρουφ να απαντά στο Χάλε της Γερμανίας για τη φάση των «16» με 2-0.

Ο Τσιτσιπάς θα έχει στο πλευρό του ως προσωρινό προπονητή τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Εφόσον ο νικήσει τον Στρουφ, στη φάση των «32» θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον αγώνα ανάμεσα στον Βρετανό, Τζακ Ντράιπερ και τον Ισπανό, Χάουμε Μούναρ, που θα παίξουν λίγο αργότερα στο court 4.

Στο τέλος της ημέρας ο Τσιτσιπάς θα παίξει και στο διπλό. Με συμπαίκτη τον Χόλγκερ Ρούνε θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικανούς, Μακένζι Μακντόναλντ και Αλεξ Μίκελσεν, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να αρχίσει γύρω στα μεσάνυχτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα