Australian Open: Η κλήρωση των Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στα προκριματικά

Newsroom
Australian Open: Η κλήρωση των Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στα προκριματικά
Τις αντίπαλές της αυτή την εβδομάδα στους τρεις προκριματικούς γύρους του πρώτου grand slam της χρονιάς.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκινούν οι προκριματικοί γύροι του Australian Open με τις Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να έχουν μάθει τις αντίπαλές τους.

Η Παπαμιχαήλ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της παίζοντας με την παίκτρια που έχει την καλύτερη θέση στην κατάταξη από το section της, την Ουγγαρέζα Ρέκα Λούνα Γιάνι, No.10 στο ταμπλό και Νο.112 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν καταφέρει να προκριθεί, θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με τη Βραζιλιάνα Αλβες, είτε με τη Σέρβα Ντανίλοβιτς. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, διασταυρώνεται με τη Γαλλίδα λογικά με την Γαλλίδα Κλάρα Μπουρέλ, No.17 στο ταμπλό και Νο.122 στον κόσμο.

Δύσκολη είναι και η διαδρομή της Γραμματικοπούλου, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την Ισπανίδα Ριμπέρα, No.18 στο ταμπλό και Νο.123 στην παγκόσμια κατάταξη.

 

Αν πάρει τη νίκη, θα παίξει στον 2ο γύρο με μια εκ των Μλαντένοβιτς και Ινγκλις, αμφότερες πού έμπειρες τενίστριες, ενώ στον τρίτο γύρο πέφτει πάνω στην Αμερικανίδα Κέιτι Βόλινετς, Νο.11 στο ταμπλό και Νο.113 στην παγκόσμια κατάταξη.

Λόγω της παρουσίας της Ελλάδας στο Σίδνεϋ με την εθνική, τα παιχνίδια τους θα γίνουν την δεύτερη ημέρα του πρώτου γύρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα