Australian Open: Σαρωτική Παπαμιχαήλ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο χάνοντας μόνο ένα game!

Newsroom
Australian Open: Σαρωτική Παπαμιχαήλ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο χάνοντας μόνο ένα game!
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στο Νο111 της παγκόσμιας κατάταξης και προκρίθηκε με το εντυπωσιακό 6-1, 6-0!

Μαγική εμφάνιση για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Australian Open.

Παίζοντας απέναντι στο Νο.10 του ταμπλό στα προκριματικά και Νο.111 της παγκόσμιας κατάταξης, Ρέκα Λούκα Γιάνι, έκανε ονειρεμένο παιχνίδι κερδίζοντας με 6-1, 6-0!

Με απίστευτα ποσοστά συγκέντρωσης, η Παπαμιχαήλ έχασε μόνο ένα game σε όλο το ματς, με το σκορ να ξεγελάει. Στα μισά από τα games που έδωσε, η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε να σώσει break points και game points στη διάρκεια του ματς, που κράτησε 1 ώρα και 19 λεπτά. Στο 5-0 του δεύτερου σετ μάλιστα, έγιναν 4 ισοπαλίες, ενώ έσβησε δύο game points της Ουγγαρέζας, για να πάει σε τρίτο match point και να κερδίσει με 0 το σετ.

Αυτό το game ήταν και δείγμα της αυτοσυγκέντρωσής της, με την Παπαμιχαήλ να τελειώνει το ματς με 6 break points, 14 winners (όσους και η Γιάνι) και 17 αβίαστα λάθη έναντι 32 της αντιπάλου της.

 

Στην δεύτερη συμμετοχή της στο Australian Open, η Παπαμιχαήλ φτάνει πρώτη φορά στον δεύτερο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία αρκετά δύσκολη αντίπαλο, την Σέρβα Ολγα Ντανίλοβιτς, η οποία πέρυσι είχε προκριθεί στο κυρίως ταμπλό και είχε σημειώσει και νίκη.

Αποκλεισμός για Γραμματικοπούλου

Σε αντίθεση με την Παπαμιχαήλ, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Το Νο3 του ελληνικού τένις, ηττήθηκε εύκολα από την Ισπανίδα Μαρίνα Μπασόλς Ριμπέρα με 2-0 σετ (6-2, 6-1) και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Ηταν σε κακή μέρα από τη γραμμή του σερβίς, κερδίζοντας μόλις το 45% των πόντων στα πρώτα της σερβίς και το 27% στα δεύτερα. Υπέστη 7 breaks, ενώ μετά το υπέρ της 1-0 στο δεύτερο σετ, έχασε 6 συνεχόμενα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα