Τζόκοβιτς: «Οι νέοι παίκτες θέλουν να πάρουν… το κεφάλι μου, αλλά είμαι πανέτοιμος»

Newsroom
Τζόκοβιτς: «Οι νέοι παίκτες θέλουν να πάρουν… το κεφάλι μου, αλλά είμαι πανέτοιμος»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τράβηξε τα βλέμματα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την επιστροφή του στη Μελβούρνη.

Τρίτη βράδυ (τοπική ώρα) θα κάνει το ντεμπούτο του στο Australian Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο grand slam μετά την περσινή απέλασή του και στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, τόνισε πως σωματικά και πνευματικά, είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση.

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας επαγγελματίας τενίστας που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, δεν έχει πολύ χρόνο για μεγαλύτερες περιόδους προπόνησης. Το γεγονός ότι δεν έπαιζα για αρκετούς μήνες πέρυσι, ειδικά στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς, μου επέτρεψε να δουλέψω με την ομάδα μου, να δουλέψω το σώμα μου, τα χτυπήματά μου και αυτό με βοήθησε αργότερα να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα» είπε αρχικά ο Νόλε.

«Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Τελείωσα τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και συνέχισα στον ίδιο ρυθμό στην Αδελαΐδα. Μου άρεσε όπως έπαιξα εδώ. Κέρδισα ορισμένους πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στα τελευταία ματς του τουρνουά. Προπονούμαι όσο πιο σκληρά γίνεται, όπως κάνουν όλοι. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί τενίστες που είναι πεινασμένοι και θέλουν να κερδίσω. Θέλουν να πάρουν το κεφάλι σου σε ένα μεγάλο στάδιο. Το ξέρω αυτό» πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα