Aβανεσιάν: «Ό,τι έκανα, πετύχαινε, η Μαρία είναι το πρότυπό μου»

Δημήτρης Ντζάνης
 Aβανεσιάν: «Ό,τι έκανα, πετύχαινε, η Μαρία είναι το πρότυπό μου»
Η Ελίνα Αβανεσιάν σημείωσε απέναντι στη Μαρία Σάκκαρη την πρώτη νίκη καριέρας με αντίπαλο παίκτρια από το Top 10.

Η Ελίνα Αβανεσιάν με τη νίκη της απέναντι στη Μαρία Σάκκαρη με 2-0 σετ, ήταν ένα από τα πρόσωπα της ημέρας στο Australian Open.

H 21χρονη παίκτρια από τη Ρωσία, στην πρώτη της παρουσία στο Australian Open έφθασε και στην πρώτη της νίκη απέναντι σε παίκτρια του Top 10.

Πέρυσι προκάλεσε αίσθηση όταν έφθασε μέχρι τον 4ο γύρο του Roland Garros, κάνοντας το ντεμπούτο της και στο γαλλικό Όπεν, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στο US Open (1oς γύρος το 2022, 2ος γύρος 2023).

Ξεκίνησε το Australian Open από το Νο.74 στην παγκόσμια κατάταξη και ήδη με την πρόκριση στον 3ο γύρο έχει βρεθεί στο Νο.60.

«Θέλησα να απολαύσω το παιχνίδι μου. Για να είμαι ειλικρινής για κάποιο λόγο πέρασα μια καλή μέρα σήμερα. Ό,τι προσπαθούσα, πετύχαινε. Η Μαρία είναι καλή παίκτρια. Είναι το πρότυπό μου. Είμαι χαρούμενη που μπόρεσα να δείξω το καλύτερο μου παιχνίδι» είπε στην οn court δήλωσή της η νεαρή Ρωσίδα παίκτρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα