Australian Open: Πρόκριση για τον Μεντβέντεφ λίγο πριν από τις 4 το πρωί

Δημήτρης Ντζάνης
medvedev
O Ντανίλ Μεντβέντεφ πέτυχε την ολική ανατροπή με αντίπαλο τον Εμίλ Ρουσουβουόρι, με 3-2 σετ προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στις 3:40 το πρωί.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τελικά επέζησε στο μεταμεσονύχτιο αγώνα με τον Φινλανδό, Εμίλ Ρουσουβουόρι για τον 2ο γύρο του Australian Open, επικράτησε με 3-6, 6-7(1), 6-4, 7-6(1), 6-0 σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στις 3:39 το πρωί, ώρα Μελβούρνης.

Ο τελευταίος αγώνας του προγράμματος στην Rod Laver Arena, άρχισε γύρω στις 23:15, τοπική ώρα και είχε διάρκεια τέσσερις ώρες και 23 λεπτά.

Ο 24χρονος Ρουσουβουόρι προηγήθηκε με 6-3, 7-(6), με το 2ο σετ να έχει διάρκεια 83 λεπτών. Ο Μεντβέντεφ μείωσε σε 2-1 σετ, με το ρολόι να δείχνει 2:11 το πρωί και έμεινε στη διεκδίκηση της πρόκρισης, κατακτώντας δύσκολα το 4ο σετ.

Ο Ρώσος προηγήθηκε 4-2, όμως ο Ρουσουβουόρι προσπέρασε με 5-4 και 6-5, με το σετ να κρίνεται στο tie break με 7-1 για τον Μεντβέντεφ.

 

Στο 5ο σετ ο Φινλανδός δεν άντεξε. Μετά το 3ο game, ο Ρουσουβουόρι δέχθηκε ιατρική φροντίδα στον δεξιό ώμο και όταν επανήλθε, ήταν φανερό πως δεν είχε ψυχικές και σωματικές δυνάμεις και κάπως έτσι ο Μεντβέντεφ τελείωσε το σετ 6-0. Στον 3ο γύρο θα παίξει με τον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, που επικράτησε επί του Γάλλου, Ούγκο Γκρενιέ με 6-1, 3-6, 6-1, 6-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα