Australian Open: Tα νεύρα του Mεντβέντεφ και το ρεκόρ για το πιο... νυχτοπερπατημένο ματς

Δημήτρης Ντζάνης
O Ντανίλ Μεντβέντεφ
Η αντίδραση Μεντβέντεφ μετά την πρόκριση στον 3ο γύρο του Australian Open και το απλησίαστο ρεκόρ των Παγδατή και Χιούιτ στη Μελβούρνη.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επέστρεψε από το 0-2 απέναντι στον Εμίλ Ρουσουβουόρι και επικρατώντας με 6-0 στο 5ο σετ πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Australian Open.

Ομως αυτό που μένει από τον αγώνα, είναι η ώρα ολόκληρωσής του, με το ρολόι να δείχνει 3:40 το πρωί, ώρα Ελλάδας.

Ο Ρώσος τενίστας στην οn court δήλωσή του, απλά αναφέρθηκε στο προχωρημένο της ώρας και στους λίγους θεατές που είχαν την αντοχή να μείνουν μέχρι το τέλος στη Rod Laver Arena.

«Ειλικρινά, δεν θα παρέμενα εδώ. Αν ήμουν φίλος του τένις, θα έμενα μέχρι τη μία, μετά θα πήγαινα σπίτι μου να παρακολουθήσων τον αγώνα στην τηλεόραση» είπε ο Μεντβέντεφ.

 

Λίγη ώρα ο Μεντβέντεφ πόσταρε το πανάκριβό του Rolex δείχνοντας την ώρα και γράφοντας: «It's late».

Πάντως στη διάρκεια του αγώνα και με την εξέλιξη που είχε ο αγώνας, ο Μεντβέντεφ είχε νεύρα. Χαρακτηριστική η αντίδρασή του να πετάξει οργισμένος τη ρακέτα του στην καρέκλα του.

Οι Μεντβέντεφ και Ρουσουβουόρι... προσπάθησαν, αλλά είχαν αρκετό δρόμο για να κάνουν δικό τους το ρεκόρ του πιο... νυχτοπερπατημένου αγώνα στο Australian Open.

To σχετικό ρεκόρ έχουν οι Λέιτον Χιούιτ και Μάρκος Παγδατής από το 2008, ήταν για τον 3ο γύρο με τον Χιούιτ να επικρατεί 3-2 σετ, σε παιχνίδι που είχε ολοκληρωθεί στις 04:33 το πρωί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα