Australian Open: Γιαστρέμσκα όπως… Ραντουκάνου, πέρασε στα ημιτελικά της Μελβούρνης

Κώστας Ευθυμιάδης
H Γιαστρέμσκα δε πιστεύει ότι προκρίθηκε
Η Νταγιάνα Γιαστρέμσκα έφτασε τις 8 σερί νίκες στη Μελβούρνη και είναι στα ημιτελικά του Australian Open!

Η 23χρονη Νταγιάνα Γιαστρέμσκα γράφει ιστορία στο Australian Open.

Το Νο93 του κόσμου, αντιμετώπισε το Νο50, την Τσέχα Λίντα Νόσκοβα, η οποία σε προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Σβιόντεκ, με την Ουκρανή να επικρατεί με 6-3, 6-4 και να εξασφαλίζει θέση στα ημιτελικά!

Η Γιαστρέμσκα μετρά 8 σερί νίκες στην διοργάνωση καθώς προέρχεται από τα προκριματικά! Είναι η πρώτη qualifier μετά την Ραντουνάκου προ τριετίας που έφτασε μάλιστα στην κατάκτηση του US Open, ενώ ένα χρόνο πριν είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του Roland Garros από τα προκριματικά η Νάντια Ποντορόσκα.

Στη Μελβούρνη δε, έγινε η πρώτη μετά την Κρίστιν Ντόρι το 1978, που από τα προκριματικά φτάνει στην 4αδα της διοργάνωσης.

Η Γιαστρέμσκα να θυμίσουμε είναι αυτή που απέκλεισε την Γραμματικοπούλου στον δεύτερο γύρο των προκριματικών πολύ δύσκολα σε τρία σετ (6-4, 3-6, 6-4)!

Εκεί, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ζενγκ και Καλίνσκαγια και όπως είναι κατανοητό, ο δρόμος για τον τελικό είναι ορθάνοιχτος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα