Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του στο Indian Wells

Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του στο Indian Wells
Προημιτελικούς «φωτιά» έβγαλε η κλήρωση του Indian Wells με τον Τσιτσιπά να συναντά νωρίς τον Μεντβέντεφ.

Από τον δεύτερο γύρο θα ξεκινήσει στο Indian Wells o Στέφανος Τσιτσιπάς.

Όπως και η Σάκκαρη, έτσι και το Νο5 του κόσμου στους άνδρες θα περάσει άνευ αγώνα τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα παίξει με έναν εκ των Σοκ και Σερουντόλο.
Μετά αρχίζουν τα δύσκολα καθώς ο Ελληνας τενίστας έπεσε στο ίδιο τέταρτο με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Αν περάσει αυτό το εμπόδιο θα παίξει με έναν εκ των Κατσάνοφ, Μπρούκσμπι και Μπαένα, με τους πρώτους δύο να είναι δύσκολα εμπόδια.

Στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τους Νόρι και Μπασιλασβίλι, ενώ στα προημιτελικά πέφτει πάνω στον Μεντβέντεφ, ο οποίος θα πρέπει νωρίτερα να αποκλείσει πιθανότατα τους Μονφίς, Αλκαράθ και Μπαουτίστα Αγκούτ.

Αν κερδίσει και τον Μεντβέντεφ, τότε στα ημιτελικά θα βρει μπροστά του είτε τον Ναδάλ, είτε τον Ρουντ ή έναν εκ των Σαποβάλοφ και Σίνερ. Ο Ναδάλ έχει στον δεύτερο γύρο δύσκολο ματς απέναντι στον Κόρντα και μετά ακολουθούν λογικά Εβανς, Σαποβάλοφ, Οπέλκα και ένας εκ των Ρουντ και Σίνερ στα προημιτελικά. Στην ίδια πλευρά είναι και ο Κύργιος που θα παίξει με τον Ρουντ στον τρίτο γύρο.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα