Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: O Tσιτσιπάς κάνει αρχή το Σάββατο στο Παρίσι

Δημήτρης Ντζάνης
O Στεφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Ζιζού Μπεργκς το απόγευμα του Σαββάτου στο μονό ανδρών, ανοίγοντας τις ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ανοίξει το πρόγραμμα για τα ελληνικά χρώματα στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Το τένις ξεκινά το Σάββατο (27/7) στις εγκαταστάσεις του Roland Garros και μαζί ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσπάθειά του στο μονό ανδρών.

Συγκεκριμένα θα παίξει με τον Βέλγο, Ζιζού Μπεργκς για τη φάση των «64», το παιχνίδι ορίστηκε 3ο στο πρόγραμμα στο «Simmone-Mathieu» και αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 17:00, ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 13:00 με το παιχνίδι της Οσταπένκο με την Κολομβιανή, Καμίλα Οσόριο και θα συνεχιστεί με τη συνάντηση της Χαντάντ Μάια με τη Βαρβάρα Γκρατσέβα.

Την ίδια περίπου ώρα στο court 6 θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στον Βρετανό, Ντάνιελ Εβανς και τον Τυνήσιο, Μοέζ Ετσαργκουί, από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ή τον Μπεργκς στον 2ο γύρο.
Στο «Philippe-Chatrier» το πρόγραμμα θα αρχίσει επίσης στις 13:00, με την Ιγκα Σβιόντεκ να παίζει με την Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου και αμέσως μετά ο Τζόκοβιτς θα παίξει με τον Αυστραλό, Μάθιου Έμπντεν.

 

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο «Suzanne-Lenglen». Συγκεκριμένα από τις 13:00 η Τζασμίν Παολίνι θα παίξει με την Ανα Μπογκντάν, μετά ο Κάρλος Αλκαράθ με τον Χαντί Χαμπίμπ από τον Λίβανο, η Καρολίν Γκαρσία με τη Ρουμάνα, Ζακλίν Κριστιάν και τέλος ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μητσάκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ Τελευταία Νέα