Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Τσιτσιπάς: Ήττα με ανατροπή στο «διπλό» για Πέτρο και Στέφανο

Newsroom
stefanos_-_petros_tsitsipas
Τα αδέρφια Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του διπλού στο Ολυμπιακό τουρνουά, γνωρίζοντας στην πρεμιέρα τους την ήττα -με ανατροπή-, 6-3, 3-6, 10-12, από τους Πορτογάλους Μπόργκες και Καμπράλ.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αν και προηγήθηκαν στα sets κόντρα στους Πορτογάλους Νούνο Μπόρζες και Φραντσίσκο Καμπράλ, τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση λυγίζοντας στη διαδικασία του super tie-break με 3-6, 6-3, 12-10, μένοντας εκτός συνέχειας Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι Έλληνες, παρά την κούραση, ολοκλήρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο σετ (6-3), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, χάνοντας (6-3) το δεύτερο και κάνοντας αρκετά λάθη στο τρίτο για να γνωρίσουν τον αποκλεισμό στο tie break.

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Τσιτσιπάς έχει αποκλειστεί και στο μονό, ενώ ο Στέφανος προκρίθηκε στους «32», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Έβανς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα