Οι Ρουντ και Ρούνε στον 4ο γύρο του Roland Garros

Οι Ρουντ και Ρούνε στον 4ο γύρο του Roland Garros
Οι Κάσπερ Ρουντ και Χόλγκερ Ρούνε εξασφάλισαν την παρουσία τους στον 4ο γύρο του Roland Garros, εκτός συνέχειας ο Τέιλορ Φριτζ.

Οι Κάσπερ Ρουντ και Χόλγκερ Ρούνε συνεχίζουν την πορεία τους στο Roland Garros, με τους «Ρου-Ρου» να εξασφαλίζουν την παρουσία στη φάση των «16» και να απέχουν μία νίκη πριν από τη διασταύρωσή τους στα προημιτελικά.

Ο Ρουντ αν και έχασε το 1ο σετ από τον Κινέζο, Ζιζέν Ζανγκ έφθασε στη νίκη με 4-6, 6-4, 6-1, 6-4. Στον επόμενο γύρο ο Νορβηγός θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο, Νίκολας Τζάρι (Νο.35), με τον Χιλιανό να επικρατεί του Μάρκος Γκιρόν με 6-2, 6-3, 6-7(7), 6-3.

Ο Ρούνε νίκησε με άνεση τον Αργεντινό, Τζενάρο Ολιβιέρι με 6-4, 6-1, 6-3 και τώρα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φραντσίσκο Τσερούντολο.

Ο Αργεντινός έφθασε σε θρίαμβο απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ με 3-6, 6-3, 6-4, 7-5 στην κορυφαία μέχρι τώρα πορεία του σε τουρνουά Grand Slam.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα