Μούχοβα: «Από τον έναν τραυματισμό στον άλλο, οι γιατροί μου έλεγαν να μην ξαναπαίξω τένις»

H Καρολίνα Μούχοβα πανηγυρίζει
Η Καρολίνα Μούχοβα μετά την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros, κάνει μία αναδρομή στα τελευταία τρία χρόνια γεμάτα τραυματισμούς.

Η Καρολίνα Μούχοβα ένιωθε πως κάτι της χρωστούσε η τύχη σε αυτό το Roland Garros.

Ισως να ήταν και… κάρμα που έπεσε πάλι πάνω στην Σάκκαρη στον πρώτο γύρο, καθώς πέρυσι την είχε αποκλείσει πάλι, αλλά δύο γύρους μετά τραυματίστηκε. Από τότε, πριν δύο μήνες άρχισε να βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό και αύριο τα έφερε έτσι η μοίρα που θα παίζει σε τελικό grand slam κόντρα στην Ιγκα Σβιόντεκ.

«Υπήρξαν άσχημες στιγμές στην καριέρα μου, που πήγαινα από τον έναν τραυματισμό στον άλλον. Όταν έχασα πέρσι στο Australian Open, ήμουν σε άσχημη σωματική κατάσταση και έπρεπε να δουλέψω πολύ για να επιστρέψω. Κάποιοι γιατροί μου είχαν πει ότι ίσως και να μην μπορούσα να συνεχίσω το τένις», αποκάλυψε στη χθεσινή της συνέντευξη στο Παρίσι, μετά τον ημιτελικό με την Σαμπαλένκα.

«Πάντα έκανα θετικές σκέψεις και προσπαθούσα να κάνω όλες τις ασκήσεις που έπρεπε, για να μπορέσω να επιστρέψω. Πέρσι όταν έπεσα στην κατάταξη, έπαιξα σε μερικά μικρά τουρνουά και δεν ένιωθα καλά. Προσπαθούσα να βρω κίνητρο και δυσκολευόμουν. Η ζωή φέρνει συνέχεια σκαμπανεβάσματα. Τώρα βρίσκομαι στα πάνω μου και το απολαμβάνω», πρόσθεσε η 26χρονη Τσέχα που από το 2021 ταλαιπωρείται με τραυματισμούς.

«Δεν πέρασα καλά στο παρελθόν και αυτό είναι που με κάνει να εκτιμώ αυτό το αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο. Το να βρίσκομαι σε έναν τελικό Grand Slam είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ περήφανη που θα είμαι εδώ και θα αγωνίζομαι μέχρι το Σάββατο», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα