Τιμ: Αποχαιρέτησε το Roland Garros, γνωρίζοντας την αποθέωση

thiem
O Ντομινίκ Τιμ ηττήθηκε στον 2ο γύρο των προκριματικών στο Roland Garros, στην τελευταία συμμετοχή του στο γαλλικό Όπεν και στο «Suzanne Lenglen» στήθηκε μια μικρή γιορτή για τον αυστριακό.

Ο Ντομινίκ Τιμ ήθελε, έστω και μέσα από τα προκριματικά, να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, όμως δεν τα κατάφερε.

Ο αυστριακός ηττήθηκε από τον Φινλανδό, Ότο Βιρτάνεν με 6-2, 7-5 για τον 2ο γύρο των προκριματικών και στο «Suzanne Lenglen» στήθηκε μια μικρή γιορτή.

Ο 30χρονος παίκτης έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν και οι διοργανωτές θέλησαν να τιμήσουν το «χτυπημένο» από τους τραυματισμούς Τιμ.

«Ήταν ένας τόσο υπέροχος αποχαιρετισμός. Υπάρχει μια πραγματικά ιδιαίτερη σχέση με αυτό το τουρνουά. Έπαιξα τελικούς στα τζούνιορ και σιγά σιγά δημιούργησα μια εξαιρετική σχέση με το τουρνουά και τους φιλάθλους. Είχα μερικά εξαιρετικά αποτελέσματ, τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις και εμπειρίες εδώ σε αυτά τα γήπεδα. Είναι το Grand Slam με τα καλύτερά μου αποτελέσματα, οπότε απόλαυσα πραγματικά κάθε χρονιά του» είπε ο Ντομινίκ Τιμ.

Ο Τιμ αποχαιρετά το Roland Garros με 10 διαδοχικές παρουσίες από το 2014 μέχρι και πέρυσι, φθάνοντας σε δύο τελικούς απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ (2018, 2019) και σε δύο ημιτελικούς το 2016, με τον Τζόκοβιτς και το 2017, με τον Ναδάλ, έχοντας ρεκόρ 28 νίκες, 10 ήττες.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα