O Ζβέρεφ επέζησε του θρίλερ και συνεχίζει στο Roland Garros

zverev_madrid24
O Αλεξάντερ Ζβέρεφ χρειάστηκε μια σπουδαία ανατροπή στο 5ο σετ με αντίπαλο τον Τάλον Γκρίκσπορ, για να επικρατήσει με 3-2 και για 7η διαδοχική χρονιά να βρεθεί στον 4ο γύρο του Roland Garros.

O Αλεξάντερ Zβέρεφ βρέθηκε φάτσα με τον αποκλεισμό από το Roland Garros, με αντίπαλο τον Τάλον Γκρίκσπορ, όμως κατάφερε να βγει από το αδιέξοδο, επικρατώντας με 3-6, 6-4, 6-2, 3-6, 7-6(10-3) και να προκριθεί για 7η διαδοχική χρονιά στον 4ο γύρο, έπειτα από μονομαχία τεσσάρων ετών και 14 λεπτών.

Στο 5ο σετ ο Γκρίκσπορ προηγήθηκε με 4-1, όμως άρχισε τα λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στον Ζβέρεφ να φέρει την ανατροπή και να προηγηθεί με 5-4 και τελικά η πρόκριση να κρίνεται στο tie break των 10 πόντων, με τον Ζβέρεφ να το κατακτά με 10-3 και να παίρνει βαθιά ανάσα.

Σε ένα παιχνίδι 314 πόντων και οι δύο παίκτες είχαν από 56 winners, με τον Γκρίκσπορ να έχει 18 περισσότερα αβίαστα λάθη (59-41).

Ο Ζβέρεφ, ημιφιναλίστ τα τρία τελευταία χρόνια στο Roland Garros, για την πρόκριση στην οκτάδα θα παίξει με τον Χόλγκερ Ρούνε ή τον Σλοβάκο, Γιόζεφ Κόβαλικ.

Οι Μεντβέντεφ και Ντε Μινόρ κοντράρονται στον 4ο γύρο


Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ζευγάρια στον 4ο γύρο θα είναι αυτό ανέμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Άλεν ντε Μινόρ.

Ο Μεντβέντεφ, με πέντε αποκλεισμός στον 1ο γύρο του Roland Garros, νίκησε τον Τόμας Μάχατς με 7-6(4), 7-5, 1-6, 6-4 και συνεχίζει.

Στα τέσσερα σετ επικράτησε και ο Ντε Μινόρ επί του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με 4-6, 6-4, 6-3, 6-3 για τη δική του πρόκριση στη φάση των «16».

Κόντρα Αλιασίμ-Αλκαράθ και στο βάθος Τσιτσιπάς

Στον 4ο γύρο θα παίξει και ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ, σε ένα παιχνίδι που σταμάτησε το βράδυ της Παρασκευής (31/5) ο Καναδός νίκησε τον Μπεν Σέλτον με 6-4, 6-2, 6-1 και στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο νικητής της αναμέτρησης στα προημιτελικά θα συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Ματέο Αρνάλντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα