Το μεσημέρι της Κυριακής ο Τσιτσιπάς με Αρνάλντι και η τριπλή βάρδια του στο Roland Garros

tsitsipas_roland_garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Ματέο Αρνάλντι το μεσημέρι της Κυριακής για μια θέση στα προημιτελικά του Roland Garros, αργότερα θα έχει και τα δύο παιχνίδια του στα διπλά.

Όπως αναμενόταν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει πολλή δουλειά την Κυριακή (2/6) στα γήπεδα του Roland Garros, καθώς θα δώσει τρία παιχνίδια, μετά τις σαββατιάτικες αναβολές στα διπλά.

Αρχικά και στα πιο σημαντικά ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Ματέο Αρνάλντι για την πρόκριση στα προημιτελικά του απλού ανδρών. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στο Suzanne Lenglen, θα είναι το 2ο στο πρόγραμμα και αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 14:00, ώρα Ελλάδος.

Λίγο αργότερα στο Phillipe Chatrier ο Κάρλος Αλκαράθ θα παίξει με τον Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ και από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ή τον Αρνάλντι στον επόμενο γύρο.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ματέο Αρνάλντι, που με τη νίκη του επί του Αντρέι Ρούμπλεφ ιοσφάρισε την καλύτερη επίδοσή του στη μικρή ιστορία του στα Grand Slam (4ος γύρος στο περσινό US Open).

Ο 25χρονος Τσιτσιπάς στην 8η συμμετοχή του στο γαλλικό Όπεν, πάει για την 4η πρόκρισή του στα προημιτελικά.

Για πότε ορίστηκαν τα διπλά

Από εκεί και έπειτα για τον Τσιτσιπά θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια του στα διπλά. Γύρω στις 20:00 και στο Court TBA 1 μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα θα παίξουν στο μεικτό διπλό και αργότερα θα περάσει και από τo court 7 για το τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος, όπου μαζί με τον αδελφό του Πέτρο, θα παίξουν στο διπλό ανδρών. Τρέλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα