Tσιτσιπάς: «Να κάνω τον Αλκαράθ να νιώσει άβολα αυτή τη φορά»

tsitsipas_roland_garros
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ άρχισαν τις φιλοφρονήσεις για την επερχόμενη ανάμετρησή τους στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ την Τρίτη (4/6) στο μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών στο Roland Garros.

Οι δύο παίκτες μετά την πρόκρισή τους άρχισαν τις φιλοφρονήσεις για το επερχόμενο ραντεβού τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τον αγώνα με τον Ματέο Αρνάλντι είπε για την αναμέτρηση με τον Τσιτσιπά: «Έχει πει στο παρελθόν ότι του αρέσει να παίζει εναντίον μου, ελπίζω αυτή τη φορά να του αρέσει λίγο λιγότερο. Ελπίζω να μπορέσω να τον κάνω να νιώσει πιο άβολα αυτή τη φορά, αυτός είναι ο στόχος μου μπαίνοντας στο ματς και ελπίζω πως θα αξιοποιήσω τις ευκαιρίες μου, αυτές είναι οι στιγμές που θέλεις ως τενίστας».

Και ο Κάρλος Αλκαράθ τόνισε από την πλευρά του: «Ανυπομονώ πολύ να παίξω αυτό το ματς. Λατρεύω τέτοιου είδους αγώνες. Έχω δει πολλά ματς τελευταία του Στέφανου. Παίζει υπέροχο τένις και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι έχω το κλειδί απέναντί ​​του. Θα προσπαθήσω να έχω τα πλάνα που θα τον φέρνουν σε μπελάδες. Θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Ας ελπίσουμε ότι το πλήθος απολαμβάνει όσο θα απολαύσω κι εγώ. Ας δούμε πώς θα είναι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα