Roland Garros: Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά στο διπλό ανδρών

Αδέρφια Τσιτσιπά
Ο Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν από τους Μαρσέλο Αρελάβο και Μάτε Πάβιτς με 2-0 στα προημιτελικά του διπλού ανδρών στο Roland Garros.

H πορεία για τον Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό ανδρών του Roland Garros, σταμάτησε στα προημιτελικά, καθώς γνώρισαν την ήττα από τους Μαρσέλο Αρελάβο (Ελ Σαλβαδόρ) και Μάτε Πάβιτς (Κροατία) με 7-5, 6-4.

Τα αδέλφια Τσιτσιπά δεν τα κατάφεραν απέναντι στο ζευγάρι που είναι Νο.9 στο ταμπλό, όμως σημείωσαν την καλύτερη πορεία τους σε Grand Slam και παράλληλα εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Tο ελληνικό ζευγάρι είχε προβάδισμα ενός game στο 1ο σετ μέχρι και το 5-4, όμως οι Αρελάβο/Πάβιτς αφού ισοφάρισαν σε 5-5, με break στο 11ο game προσπέρασαν με 6-5 και σερβίροντας έκλεισαν το σετ με 7-5.

Οι Αρελάβο/Πάβιτς με νέο break έκαναν το 2-1 στο 2ο σετ, διατήρησαν το σερβίς το σερβίς τους και μαζί αέρα δύο games, έφθασαν στο 5-4 και έχοντας το σερβίς δεν άφησαν την ευκαιρία, έκαναν το 6-4, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα