United Cup: Πρεμιέρα με την Ισπανία η εθνική ομάδα στο Περθ

Newsroom
Η Μαρία Σάκκαρη
Το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας στο United Cup που θα φιλοξενηθεί στο Περθ και στο Σίδνεϊ.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του United Cup, με την εθνική ομάδα να κάνει την πρεμιέρα της το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου κόντρα στην Ισπανία, στο πλαίσιο του Γ' ομίλου στο Περθ.

Η Ελλάδα θα έχει στη σύνθεσή της τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, σε αντίθεση με την Ισπανία, που θα παρουσιαστεί με κύρια όπλα τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα και την Τζέσικα Μανέιρο (Νο.60).

Ο αγώνας με την Ισπανία θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (28/12), στις 11:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το επόμενο παιχνίδι της εθνικής ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στις 04:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, ενάντια στο Καζακστάν.

Με δυο νίκες η Ελλάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά ως 1η, ενώ μπορεί να προκριθεί και ως καλύτερη 2η αν κερδίσει ένα από τα δυο παιχνίδια.
Ο προημιτελικός θα γίνει την Πρωτοχρονιά στο Περθ, ενώ οι ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνουν στο Σίδνεϊ στις 4 και 5 Ιανουαρίου, αντίστοιχα.

 

Εκτός από τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη, στο Περθ θα ταξιδέψουν για την Ελλάδα και οι Στέφανος Σακελλαρίδης, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Πέτρος Τσιτσιπάς και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα