Ναδάλ: Δεν θα αγωνιστεί στο US Open

Δημήτρης Ντζάνης
Ναδάλ: Δεν θα αγωνιστεί στο US Open
O Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε την απουσία του από το επερχόμενο US Open, θέτοντας ως στόχο επιστροφής το Laver Cup στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Ράφαελ Ναδάλ αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Aγώνες στο Παρίσι, όμως δεν θα γίνει το ίδιο με το US Open.

Ο Ισπανός με ανάρτησή του ανακοίνωσε πως δεν θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το US Open, που ξεκινά στις 28 Αυγούστου και παράλληλα έκανε γνωστό πως η επιστροφή του θα γίνει στο Laver Cup τον Σεπτέβριο.


Η ανάρτηση του Ναδάλ

«Γεια σας, γράφω σήμερα για να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να μην συμμετάσχω στο φετινό US Open, ένα μέρος όπου έχω καταπληκτικές αναμνήσεις. Θα μου λείψουν όλες οι ηλεκτρισμένες και ιδιαίτερες νυχτερινές βραδιές στη Νέα Υόρκη, στο Arthur Ashe, αλλά νομίζω πως δε θα μπορώ να αποδώσω το εκατό τοις εκατό μου αυτή τη φορά.

Ευχαριστώ όλους του Αμερικάνους θαυμαστές μου, θα μου λείψετε όλοι, θα σας βρεθούμε κάποια στιγμή ξανά. Καλή τύχη σε όλους για το πάντα καταπληκτικό US Open. Η επόμενη διοργάνωση που θα συμμετάσχω είναι το Laver Cup στο Βερολίνο».

Ο Ναδάλ έπαιξε για τελευταία φορά το 2022 στο US Open, φθάνοντας στα ημιτελικά. Το Laver Cup θα διεξαχθεί 20 με 22 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα